MORILA DEVOJKE GLAĐU I DEPILIRALA IH: Vlasnica od kafane napravila LEGLO PROSTITUCIJE u sred ŠAPCA

Supružnici V. G. (57) i E. G. (49), vlasnici kafane i motela u Majuru kod Šapca, kao i njihov konobar N. O. (41), uhapšeni su zbog sumnje da su organizovali prostituciju.

Hronika
Dnevno.rs

Madam Stela, njen muž V. G. i konobar N. O. uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo seksualna eksploatacija žena.

Kako je saopšteno iz MUP, osumnjičeni se terete za trgovinu ljudima.

Sumnja se da su duže vreme, koristeći teške životne prilike žena, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja koristi – navodi se u saopštenju, u kom je istaknuto da je akcija sprovedena u saradnji šabačke i beogradske policije i šabačkog Višeg tužilaštva.

Policija je upala u motel u noći između petka i subote

Prilikom akcije policijski službenici zatekli su devojke i mušterije tokom seksualnog odnosa. U lokalu su bile četiri žene i tri muškarca, korisnika seksualnih usluga. I policije navode da je obavljen pretres stambeno-poslovnog kompleksa, i tom prilikom zaplenjeno je 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Devojkama nije davala da jedu ako bi se bunile

Žitelji Majura kažu da je javna tajna da se u tom lokalu odvija prostitucija, a da je navodno organizator svega uhapšena E. G, koju zovu Madam Stela i koja je rodom iz Rumunije. Pronalazila je devojke koje su živele u bedi. Navodno im je uzimala dokumenta, a neke je i tukla.

Zaprepašćeni meštani kažu da su nesrećne devojke bile u milosti ili nemilosti madam Stele.

Kada bi “potrošila” i izrabila devojke, dovodila bi nove. Prostitutke su bile uredne i sređene. Konobar ih je vozio kod frizera, manikira, na depilaciju. Kupovala im je i seksi veš – kažu stanovnici Majura, i dodaju da je uhapšeni muž Madam Stele bolestan i da joj je zato poslednjih godina konobar N. O. pomagao.