MOSKOVSKA HOROR DADILJA detaljno o zločinu: GLAS U GLAVI MI JE REKAO DA TO URADIM!

Zena u moskvi
Twitter/@govoritmsk

"Prvo sam je zadavila, a onda joj kuhinjskim nožem odsekla glavu", ispričala je dadilja-monstrum koja je u ponedeljak brutalno ubila rusku devojčicu, prenosi "Blic".

 

Glasovi u glavi koje tvrdi da je čula tog dana opravdanje su Gjulčere Bobokulove (38) za zločin kojim je šokirala svet.

Skinula sam suknju i bacila je u smeće. Presvukla sam se u odeću koju nosimo tokom molitve. Glas u glavi mi je rekao da to uradim – izjavila je Bobokulova u policiji, tvrde izvori bliski istrazi.

Nekoliko sati nakon hapšenja na rekonstrukciji događaja u stanu Meščerjakovljevih do detalja je objasnila kako je to učinila.

Dadilja UBICA bila pod dejstvom PSIHOAKTIVNIH supstanci, roditelji devojčice rekli da je uvek bila dobar radnik!

Dadilja je prvo zadavila devojčicu sa posebnim potrebama, nakon čega joj je odrubila glavu kuhinjskim nožem. Zatim je zapalila stan i sa odrubljenom glavom u rukama šetala u blizini metro stanice “Oktjabrskoje polje”, uzvikujući “Kraj sveta dolazi. Ja sam smrt. Ja sam terorista” i “Alahu akbar”.

Na saslušanju u policiji Bobukolova je svoj gnusni čin pravdala i besom zbog prevare muža.

Početkom godine otišla je u rodni Uzbekistan da produži pasoš i saznala da je njen muž osnovao porodicu sa drugom ženom dok je ona radila u Rusiji. Iako joj je ponudio da mu bude druga žena, ona je to odbila i vratila se u Moskvu.

Po povratku, Meščerjakovi su primetili da je Bobokulova počela drugačije da se ponaša.

Previše je vremena provodila na internetu i moleći se, iako ranije nije bila preterano religiozna, čak nije ni nosila hidžab.

Moskva: Žena ODSEKLA GLAVU DEVOJČICI i tako paradirala ulicom vičući ‘Alahu akbar’ (VIDEO)

Ništa nije ukazivalo da bi ovakva tragedija mogla da se dogodi. Za tri godine, koliko je Bobokulova radila kod porodice Meščerjakov, nikada nisu imali nikakvih problema, kažu prijatelji i komšije.

Zaposlili su je na preporuku jedne porodice kod koje je takođe radila kao dadilja. O maloj Nastji brinula se od njenog rođenja.

Bila je jako bliska sa porodicom, a roditelji nesrećne devojčice imali su puno poverenje u nju.