MOŽDA JE VREME ZA PROMENU: Ovo su pokazatelji da treba da MENJATE POSAO

Posao
Pixabay.com

Posao vam utiče na ceo život

Stres koji se nakupi na poslu može se preliti i na druge oblasti u životu, a to nikako nije dobro. Ako vidite da kući donosite sva negativna osećanja i prenosite ih na drage ljude, to je znak da morate razmislite o promeni. Možda će na svakom poslu biti nekih problema ali se njima ne sme dozvoliti da utiču na vaš život.

Ne prija vam okruženje

Posao se mora obavljati svakodnevn ou istom prostoru, sa istom grupom ljudi. Ukoliko vam je to okruženje mrsko, onda će vam svaki dan predstavljati mučenje. Postoje mnogi razlozi za to, ali ako vam se dešava da jedva naterate sebe da idete na posao, možda je zaista vreme da razmislite o promeni sredine.

Protiv vaših vrednosti

Svako od nas ima svoje vrednosti kojih se drži i koje nas čine osobama kakve jesmo. Zamislite sad da posao od vas zahteva da idete protiv toga u šta verujete. Čak i ako biste bili voljni da probate da se prilagodite tome, to nije preporučljivo jer se možete izgubiti u svemu. Zamislite kako biste voleli da se osećate dok obavljate određeni posao, a onda potražite oblast koja vam može doneti takve vrednosti.