MUČNO ZA GLEDATI: Šamarao i maltretirao ženu u sred Zemuna zbog OVOGA (FOTO)

Užasno nasilje u Zemunu koje je zgrozilo Beograđane razbuktalo je društvene mreže a tenzija zbog tog incidenta - kada je muškarac prebio ženu jer su se njihovi psi "dokačili", jednostavno se ne smiruje!

Printscreen Instagram/moj_beo_grad_

Napadač je uhapšen, a sada su se na mrežama pojavile i informacije u kojima korisnici, uz punu osudu nasilja nad njom, tvrde da je pretučena žena navodno mesecima maltretirala lutalice, ali i vlasničke pse.

Na uznemirujućem snimku koji se pojavio na internetu vidi se kako muškarac brutalno udara ženu koja drži njegovog psa, kako ne bi napao njenog labradora.

Od siline udarca, ženi su navodno polomljena dva zuba, a muškarac je uhapšen. On je javno izjavio da mu je žao što je to učinio i da je ženu udario u želji da svog psa razdvoji od njenog.

Međutim, na mrežama sada su se pojavile i neproverene tvrdnje i informacije u kojima Zemunci tvrde da ženu sa snimka navodno znaju od ranije kao “gospođu koja bez povoca šeta svog labradora”.

Štaviše, oni su izneli i strahovite tvrdnje da ta žena često “šokerom napada ulične pse koji priđu njenom ljubimcu, ali i vlasničke”.

Šta je od ovog istina utvrdiće policija u sklopu istrage o nasilju koje se dogodilo kad ju je muškarac sa psom napao.