MUK I NEVERICA: Otkriveni strašni detalji nesreće u kojoj je nastradao Milan Vujinović

U selu Čestereg, muk i neverica, a u porodičnoj kući Vujinovića okupili su se brojna rodbina, prijatelji i komšije da izjave saučešće.

Policija
Sxc.hu

Milan Vujinović (68), poljoprivrednik iz sela Čestereg, u opštini Žitište, kod Zrenjanina, poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u nedelju oko 22.30 u Banatskom Karađorđevu.

Prema nezvaničnim informacijama, na traktor sa prikolicom, kojim je upravljao Vujinović, naleteo je džip, marke “ford kuga”, za čijim volanom se nalazio D. K., takođe iz Česterega.

Prizor je bio užasan, džip koji se kretao glavnim putem, velikom brzinom udario je i bukvalno prepolovio traktor, koji se iz prve sporedne ulice na ulazu u Banatsko Karađorđevo, uključivao na glavni drum – kaže jedan meštanin Banatskog Karađorđeva, koji se na putu zatekao nekoliko trenutaka nakon nesreće.

Milanu, koji je kao uzoran i vredan poljoprivrednik, za sobom ostavio ćerku i sina, nažalost nije bilo spasa. Od siline direktnog udara, ispao je iz svog sedišta i prilikom pada zadobio teške telesne povrede, od kojih je preminuo, dok su lakše povrede zadobili vozač džipa i muškarac koji se u trenutku nesreće nalazio u traktorskoj prikolici.

U selu Čestereg, muk i neverica, a u porodičnoj kući Vujinovića okupili su se brojna rodbina, prijatelji i komšije da izjave saučešće.

Milan je bio vredan čovek, radio je non-stop i traktorom često obilazio svoje njive, obavljajući zemljoradničke radove. Tako je bilo i u nedelju uveče, kada je, kako se pretpostavlja, traktorom išao do benzinske pumpe, a onda imao nameru da se vrati kući u Čestereg i nažalost, stradao – kaže jedan od komšija Milana Vujinovića.loading...