Muškarca pregazio voz u tunelu u Belom Potoku

Hronika
Dnevno.rs

Jedna osoba je poginula, a lakše je povređeno osam osoba u pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

 

Macura je agenciji Beta kazala da je u 21.39 mušku osobu starosti 60 godina pregazio voz u tunelu u beogradskom naselju Beli Potok, u opštini Voždovac.

– Njegova smrt konstatovana je u 23.48, a istražni postupak će utvrditi detalje te teške nesreće – dodala je Macura.

Kako je navela, u 22.12 na Pančevačkom mostu u smeru ka Borči lakše je povređen biciklista koji je prevezen u Urgnenti centar.

Ona je kazala su tri ženske osobe, starosti 18, 19 i 44 godine, lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 21.51 u Ulici 29. novembar u Malom mokrom Lugu. One su prevezene u Urgentni centar.

– U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.53 na uglu Ulice Aleksandra Dubčeka i Miloša Bandića lakše je povredjena muška osoba stara 21 godinu. On je prevezen u Urgentni centar – rekla je Macura.

Dodala je da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.16 na skretanju sa autoputa kod aerodroma “Nikola Tesla” lakše povredjena muška osoba koja je prevezen u Urgentni centar.

– U 19.09 u Uralskoj ulici na opštini Palilula dve muške osobe starosti 25 godina zadobile su lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi. Prevezeni su u Urgnenti centar – kazala je Macura.

Macura je rekla da je Hitna pomoć tokom noći intervenisala 116 puta, od čega 26 puta na javnom mestu.

Prema njenim rečima, pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici.