Muž je izbacio iz kuće i doveo ljubavnicu, a njena osveta je GENIJALNA

Crvenkapa
Printscreen/Youtube

Džejk i njegova nova devojka nisu mogli da podnesu smrad i radili su sve da ga se reše. Čistili, koristili osveživače, izbacili tepihe, promenili namještaj, ali džabe

 

Znate one priče o muževima koji napuste svoje žene zbog sekretarice? I ovo je jedna od tih priča!

Muškarac po imenu Džejk je nakon 37 godina braka, ostavio svoju ženu Edit zbog sekretarice. Njegova nova devojka je zahtevala da žive u Editinoj i Džejkovoj milionima vrednoj vili. On je imao dobre advokate i pobedio je Edit na sudu, pa dobio kuću.

Edit je morala da napusti kuću u roku od 3 dana. Spakovala je svoje stvari, a treći dan je sedela u trpezariji, pustila laganu muziku i jela škampe i kavijar uz bocu vina. Došla je na ideju kako da se osveti.

Stavila je kavijar i škampe u garnišnu svake sobe i smrad je počeo da se oseća po celoj kući.

Džejk i njegova nova devojka nisu mogli da podnesu smrad i radili su sve da ga se reše. Čistili, koristili osveživače, izbacili tepihe, promenili namještaj, ali džabe.

Nakon nekog vremena čak je i posluga dala otkaz i niko im više nije dolazio u posetu.

Džejk i njegova ljubavnica su naposletku rešili da prodaju kuću, ali čak i uz smanjenje cene nisu mogli da nađu kupca.

Nakon nekog vremena, Edit je nazvala Džejka, koji joj je rekao sve o smradu kuće. Ona ga je saslušala i rekla mu da joj mnogo nedostaje kuća i da je želi nazad, bez obzira na smrad. Džejk je to jedva dočekao i dogovorili su predaju kuće, ali pod uslovom da oni u novu kuću odnesu sav nameštaj.

Edit je pristala i preseljenje je bilo gotovo – Džejk i ljubavnica poneli su baš sve, uključujući i garnišne.loading...