U Beogradskoj Filharmonii, agencija Fabrika sinoć je organizovala kulturno modni događaj MUZIKA&MODA Svetski umetnici regiona.

 

Nakon izuzetno uspešnog, sada već serijala, MUZIKA&MODA, održanog 28.Novembra u Kolarčevoj zadužbini, sa modnom revijom Renata Balestre i koncertom Simfonijskog orkestra RTSa sa dirigentom Jacopom Sipariem i solistom, Silvanom Froli, MUZIKA&MODA, Svetski umetnici regiona, 10. aprila 2017. u zgradi Beogradske Filharmonije, 4. oktobra 2017. u Crnogorskom Narodnom pozorištu u Podgorici i 10. februara ove godine u Kolarcu sa revijom Renata Balestere i koncertom orkestra Narodnog pozorišta kojim je dirigovao Jacopo Sipari, sa solistima Silvanom Froli i Aleandrom Mariniem,  agencija Fabrika nastavlja sa serijalom MUZIKA&MODA, između ostalog i zbog promocije klasične muzike koja na žalost, kod nas ne zauzima mesto koje zaslužuje.

 

U Beogradskoj Filharmonii, agencija Fabrika sinoć je organizovala kulturno modni događaj MUZIKA&MODA Svetski umetnici regiona.

U muzičkom bloku nastupili su pijanista Ratimir Martinović iz Crne Gore, mecosopran Ana Sinicki iz Makedonije i flautista Ljubiša Jovanović iz Srbije, dok je u modnom bloku biti prikazane modne revije “Biliczki” iz Srbije, Anastaije Miranović iz Crne Gore i Emine Husedžinović Ibrahimović iz Bosne i Hercegovine.

Plan je da se do kraja godine isti događaj organizuje i u Podgorici, Skoplju i Zagrebu.



loading...