Na krilima vatre – Nasledstvo: Nastavak OMILJENE AVANTURE O ZMAJEVIMA

Vulkan izdavaštvo obradovaće sve ljubitelje epske fantastike nastavkom čuvenog serijala Na krilima vatre. U pitanju je bestseler Njujork tajmsa, koji do sada ima dvanaest objavljenih delova. Iako je knjiga prvenstveno namenjena mlađim čitaocima, i stariji ljubitelji fantastike biće očarani pričom punom istinskih vrednosti i uzbudljivim avanturama na svakoj stranici.

Promo Vulkani

Drugi deo serijala, Nasledstvo, prati ratna događanja u Piriji, zemlji zmajeva, gde se ne vidi kraj plemenskim sukobima. Glavna junakinja ovog dela je Cunami, koja pripada plemenu morskokrilih i prvi put posećuje mesto svog rođenja. Zajedno sa Glinenim, Glorijom, Zvezdanom i Sunčicom napokon odlazi u Morsko kraljevstvo, gde ih čekaju nove avanture.

Međutim, ništa ne izgleda kao u Izgubljenoj princezi, Cunaminoj omiljenoj priči – u moru se iza svakog grebena krije poneka tajna. Da li će uspeti da se izbori za svoje pravo na nasledstvo prestola i spasti obećane zmajiće od velike opasnosti koja vreba, saznajte u knjizi Nasledstvo.

Autorka Tui T. Saderland rođena je u Venecueli, a danas živi i stvara u Sjedinjenim Američkim Državama. Ime je dobila po neobičnoj ptici tui, koja se može naći samo na Novom Zelandu, odakle je poreklom njena majka. Dosad je napisala četrdesetak knjiga, a proslavila se serijalom Na krilima vatre, koji je osvojio srca čitalaca širom sveta. Zajedno sa još nekoliko autora stvara i pod kolektivnim pseudonimom Erin Hanter.