Na nebo su otišle zagrljene: BLIZNAKINJE koje je tražila cela Grčka PRONAĐENE MRTVE

Broj mrtvih u požarima u Grčkoj porastao je na 87, a ministarstvo za infrastrukturu saopštilo je da je pregledalo oko 2.000 kuća u požarom pogodjenoj Rafini, na poluostrvu Atika. Vest koja je dodatno ražalostila svet je i da su devetogodišnje bliznakinje - Sofija i Vasiliki Filipopulos, koje su nestale u katastrofalniom požaru, pronađene mrtve.

Twitter

Spasilačke ekipe nastavljaju potragu za žrtvama, a sa njima stručnjaci za izgradnju proveravaju oštećene kuće i obeležavaju one koje više nisu bezbedne za stanovanje.

Devetogodišnje bliznakinje Sofija i Vasiliki Filipopulos, koje su nestale u katastrofalniom požaru u Grčkoj, mrtve su, javili su grčki mediji.

Tela devojčica su identifikovana zajedno sa telima njihovih dede i babe. Porodica je bežala od vatrene stihije, ali bezuspešno. Stradali su svi zajedno i pronađeni su zagrljeni.

Cela Grčka danima je tragala za njima pošto se oglasio njihov otac. On je tvrdio da ih je prepoznao na jednom snimku iz luke Rafina, ali nažalost, ispostavilo se da je nada uzaludna.

Grčki premijer Aleksis Cipras preuzeo je “punu političku odgovornost za tragediju” izazvanu smrtonosnim požarom istočno od Atine u ponedeljak.