NA SNAZI ŽUTI METEO-ALARM: I danas smena sunca i pljuskova sa grmljavinom, a evo šta nas ČEKA ZA VIKEND

Nastavlja se promenljivo majsko vreme. Smena kišonosnih oblaka i sunca i u danu pred nama. Jutarnja temperatura od 9 do 14 stepeni, najviša dnevna do 23 stepena. U celoj Srbiji je, zbog pljuskova i grmljavine, na snazi žuti meteo-alarm.

Vreme Oblacno
Dnevno.rs

U Srbiji danas promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 19 do 23 stepena.

U celoj Srbiji je, zbog pljuskova i grmljavine, na snazi žuti meteo-alarm, što znači da vremenske prilike mogu biti potencijalno opasne i da je potreban oprez.

Nestabilno i narednih dana 

I sutra promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 9 do 13, najviša dnevna od 19 do 23 stepena.

Slično vreme i u nedelju – promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni pravac. Najniža temperatura od 8 do 12, najviša 19 do 23 stepena.