Branilac dvojice Srba, optuženih za ubistvo na Zakintosu, kaže da ovaj predmet baca novo svetlo na tuču u kojoj je život izgubio američki turista.

Zora Dobričanin Nikodinović kaže da na Zakintosu svi – i organi gonjenja i odbrana Srba – govore o “bokseru” kojim su možda nanete smrtonosne povrede Amerikancu!

 

Trenutak na snimku kad vlasnik predaje “nešto” Amiru (iz obezbeđenja). Svi kažu da je “bokser”, o tom “bokseru” svi pričaju na Zakintosu. I organi gonjenja i odbrana okrivljenih Srba… svi tražimo dokaz, da budemo 100 odsto sigurni, rekla je ona. 

Dobričanin Nikodinović je dodala da su tu u baru “bili uglavnom Srbi” i da bi mogao da se javi onaj ko je to video. 

Neko je morao videti – dodaje ona. 

Da podsetimo, zbog ubistva Amerikanca Bakarija Hendersona bilo je osumnjičeno devet osoba, starosti od 18 do 34 godine. Pritvor je određen sedmorici osumnjičenih, od kojih su petorica Srba, jedan Britanac srpskog porekla i jedan Grk. 

Preostala dvojica osumnjičenih 22-ogodišnjih državljana Srbije puštena su uz kauciju od 5.000 evra da se brane sa slobode. Mladićima se na teret stavlja krivično delo saučesništvo u ubistvu. 

Dvojica Srba puštena su uz kauciju da se brane sa slobode, a jedan od njih navodi po povratku u Srbiju da je pušten na slobodu.loading...