NAGRADNA IGRA: Osvojite novi roman Gijoma Musoa! DNEVNO.RS I VULKAN VAM POKLANJAJU KNJIGE

Vulkan izdavaštvo i portal Dnevno.rs imaju za vas poklone! Učestvujte u našoj nagradnoj igri i osvojite divnu knjigu.

Promo Vulkan

Novi roman jednog od najpopularnijih svetskih autora i najprodavanijeg francuskog pisca u proteklih deset godina Gijoma Musoa Život je roman stigao je u naše knjižare.

Osamnaesti Musoov roman objavljen je u Francuskoj 26. maja i odmah je postao bestseler! Kritika i publika su sa radošću dočekale ovu uzbudljivu i misterioznu priču.

„Jednog aprilskog dana, moja trogodišnja ćerkica Keri nestala je dok smo se figrale žmurke u našem stanu u Bruklinu.“ Tako počinje priča Flore Konvej, slavne spisateljice poznate po tome da se krije od očiju javnosti. Nema objašnjenja za Kerin nestanak: vrata i prozori u stanu bili su zatvoreni, kamere postavljene u staroj zgradi u Njujorku nisu zabeležile provalu. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate.

U isto vreme, na drugoj strani Atlantika, pisac slomljenog srca krije se među zidovima stare, oronule kuće. Samo on drži u rukama rešenje ove misterije. A Flora će ga pronaći.

Fantastično delo mladog pisca, Gijoma Musoa, koji je na jedinstven način povezao svoju publiku i likove koje stvara može da se kupi putem sajta www.vulkani.rs.

Ovom prilikom poklanjamo DVA PRIMERKA ove fenomenalne knjige, a sve što treba da uradite je da ispod ovog teksta u komentaru odgovorite na pitanje – KOJI JE PO REDU OVO ROMAN GIJOMA MUSOA? Odgovor se nalazi u ovom tekstu!

Igra traje do nedelje, 13. septembra u podne. Dobitnike ćemo izabrati preko sajta random.org.

Srećno svima!loading...