“NAJBOLJI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA”: Janković nema dilemu oko nosioca zajedničke liste!

Saša Janković
Beta

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković rekao je večeras da su organi Pokreta doneli odluku da se za beogradske izbore formira zajednička lista što većeg broja partnera na čijem čelu će biti Dragan Đilas kao "najbolji kandidat za gradonačelnika u ovom trenutku".

 

“Đilas nije samo najbolji kandidat u ovom trenutku, već neko ko će pobediti na predstojećim izborima”, naveo je Janković u saopštenju Pokreta slobodnih građana.

Kako se navodi, u toku tročasovnog dijaloga u kojem su učestvovali politički organi i osnivači Pokreta i bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, diskutovalo se o strategijama nastupa na predstojećim beogradskim izborima.

Dodaje se da se razgovaralo i o zajedničkom radu na formulisanju i prezentovanju programa koji će omogućiti da se “Beograd oporavi od zla koje mu je naneto u prethodne tri i po godine”.

Ranije danas, uoči početka sastanka Đilas je rekao novinarima da je došao na sastanak da bi utvrdili zajednički program, da se od Beograda i Srbije “napravi bolje mesto”, a Janković je izjavio da veruje da će Đilas pobediti na izborima jer je najbolji kandidat za gradonačelnika”.