NAJBOLJI TRAMVAJ U BEOGRADU: Jedina linija na kojoj NEMA KONTROLE i NE TREBA VAM KARTA (FOTO)

Biće ovo tramvaj kojim ćete obožavati da se vozite... Mališani naročito!

Beoinfo

Deca sa opštine Vračar uživala su danas u vožnji okićenim novogodišnjem tramvajem gde su mogli da pogledaju predstavu i dobiju poklone od Deda Mraza. Ovo je deo akcije Sekretarijata za javni prevoz, Gradskog saobraćajnog preduzeća “Beograd”, opštine Vračar, Kompanije “Štark” i Udruženja “Bebiron”.

Prema rečima Jovice Vasiljevića, v.d. sekretara za javni prevoz, ovaj Sekretarijat je zajedno sa Gradskim saobraćajnim preduzećem “Beograd” podržao akciju opštine Vračar, a reč je o besplatnom programu namenjenom najmlađima pod nazivom Novogodišnja čarolija.

– Za nas kao Sekretarijat za javni prevoz je jako važno da povećamo kupovinu karata i naplatu prevoza. Ovo je jedan poseban način da zahvalimo i nagradimo roditelje koji imaju pretplatne karte i redovno plaćaju prevoz. Njihova deca će prisustvovati predstavi u tramvaju i na kraju dobiti i poklone od Deda Mraza – rekao je Vasiljević.

Beoinfo

On je dodao da će se i sledeće godine organizovati niz akcija kojima će se podržati korisnici koji redovno plaćaju prevoz.

Beoinfo

Predsednik opštine Vračar  Milan Nedeljković  je istakao da je ova opština uz podršku Kompanije “Štark” i Udruženja “Bebiron” osmislila podelu novogodišnjih paketića na jedan originalan i poseban način.

 – Svakog radnog dana od 4. do 31. decembra ovde ispred Hrama Svetog Save deca sa Vračara koja su rođena posle 2010. godine biće gosti u specijalno ukrašenom novogodišnjem tramvaju. Tramvaj će se kretati od Hrama do Gospodarske mehane i nazad. Mališani će uživati u dečjim predstavama uz podelu paketića i uz slikanje sa Deda Mrazom i imaće više od sat vremena bogatog programa. Pored toga imaćemo i trolejbuse koji će ići od Crvenog krsta do Studentskog trga i nazad i takođe imati dečje predstave – rekao je Nedeljković koji je precizirao da je potrebno da se roditelji prijave u opštinu Vračar i dobiju vaučere.