NAJLEPŠE LICE SRBIJE! Prikupljen novac da Teodora ode na operaciju u Nemačku, POMOĆ I DALJE POTREBNA

teodora
privatna arhiva

Devetogodišnja Kragujevčanka Teodora Vranješević obolela je od leukemije i, posle lečenja u Beogradu, ovih dana putuje u Frankfurt, gde je očekuje transplantacija koštane srži. U akciji koja još traje, sakupljeno je više od 350.000 evra.

 

– Jedva čekamo da se ona oporavi. Nama je bilo mnogo žao kada se ona razbolela i jedva čekamo da se vrati – kažu Teodorini drugari.

Svi veruju u pobedu i nove školske zadatke.

– Non-stop se čujemo i svi mi kažu da će sve ovo vrlo brzo proći. Drugari, jedva čekam da se vratim. Vidimo se uskoro – rekla je Teodora.

Posle lečenja u Beogradu, roditelji su odlučili da transplantacija koštane srži bude obavljena na klinici u Frankfurtu.

– Predstoji najvažniji korak, a to je uspeh transplantacije. Tako da se drama nastavlja, ali se nadamo na krilima ove pozitivne energije tokom kampanje, da će nekako i to biti uspešno završeno – kaže Teodorin otac Bogdan.

– Nismo očekivali ovakav odziv ljudi. Beskrajno hvala svima, najpre našem gradu Kragujevcu, Srbiji, dijaspori i svima beskrajno hvala. Ovo je potpuno neočekivano za nas – kaže Teodorina majka Nataša.

Akciju su pokrenuli prijatelji. Za nekoliko dana sakupljeno je dovoljno novca da Teodora krene na put. Kampanju su podržale i javne ličnosti.

– S obzirom na to da je kratak rok, ovo nam je zaista jako bitno i neophodno da se informacija što više proširi – kaže Snežana Lazarević.

Za donacije je otvoren SMS broj. Slanjem poruke 292 na 3030, za Teodorino lečenje donira se 200 dinara. Više od stotinu hiljada evra sakupljeno je kroz donacije organizacija i pojedinaca.

Pomoć za Teodoru možete da uplatite na dinarski račun u Srbiji i putem doznaka iz inostranstva. Više informacija o načinu uplate na sajtu TEODORA.RS

Broj računa za donacije

Uplatom na dinarski račun u Srbiji – broj računa 340-32003872-78 kod Erste Bank A. D.

Primalac: Bogdan Vranješević

Svrha uplate: Donacija za Teodoruloading...