NAJOMRAŽENIJI BEOGRAĐANIN: Svi sugrađani se stide njegovog SRAMOTNOG POSTUPKA (VIDEO+FOTO)

Kućice za pse
Printscreen

Kakav šamar humanosti Beograđana! I to usred Beograda!

 

Jedna od kućica za napuštene pse koje je opština Stari grad postavila u Makedonskoj 42 kako bi privremeno udomila nesrećne životinje postala je plen bestidnog kradljivca.

Srećom, njegovo nedelo su zabeležile kamere. Društvenim mrežama kruže fotografije i snimak mladića sa crnom kapom na glavi koji se mota oko kućica, razgovara telefonom, a onda grabi jednu od njih i beži. 

 

Beograđani, ali i svi koji su videli snimak revoltirani su činom ovog bahatog čoveka.

– Sramota! Ljudi se organizuju i urade nešto dobro, a on iz čiste obesti sve upropasti! Kako ga nije stid i gde će mu duša?! – samo je jedan od kometara.

Procene govore o tome da se oko 20.000 pasa svake zime bori za opstanak na ulicama Beograda. Zato je akcija opštine Stari grad koja je podstakla i mnoge Beograđane da i sami počnu da postavljaju kućice u kojima bi lutalice našle bar privremen smeštaj, jedna od najlepših akcija pokrenutih ove zime.

A onda je bio dovoljan samo jedan obesni mladić da to sve pokvari! Dok nesrećnika Beograđani na Fejsbuku čašćavaju najpogrdnijim izrazima koji mogu da im padnu na pamet ostali se nadaju da će ubrzo biti priveden licu pravde.