NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA I NAJOSRAMOĆENIJA ŽENA: Pogledajte kako danas izgleda Monika Levinski (FOTO)

ml
[email protected]

List Gardijan je proglasio najomraženijom i najosramoćenijom ženom 20. veka. Dve decenije posle seksualnog skandala koji je kao sekretarica imala sa predsednikom Amerike, Bil Klintonom, Monika Levinski kaže da je sramota ne prolazi. Ipak, ona je na osnovu tog događaja izgradila ozbiljnu karijeru, a danas izgleda neprepoznatiljivo.

Објава коју дели Vanity Fair (@vanityfair) дана

Moj karakter, izgled i život su nemilosrdno napadnuti. Istina i fikcija su pomešani u službi boljih rejtinga. Moja porodica i ja smo se krili kod kuće, zabrinuti da ću otići u zatvor. Bila sam originalna meta istrage Keneta Stara i pretila mi je kazna od 27 godina zbog potpisivanja lažne izjave i drugih navodnih zločina, a još gore je što sam tada mogla da se ubijem. U međuvremenu “Fox News” je gradio svoj rejting na mojoj nesreći– rekla je Monika koja je od tada postala borac protiv zlostavljanja, a redovna je na glavnim šoubiznis ceremonijama i “crvenim tepisima”.

 

Potpuno sam svesna kako me ljudi gledaju. U mom slučaju, vreme ne leči baš sve. Uvek ću u očima javnosti ostati upamćena kao ljubavnica Bila Klintona– priznaje ova žena koja se ozbiljno posvetila oporavku posle svoje nepromišljene ljubavne afere.

Kaže da nije imala mnogo neprijatnosti, ali događaj iz 2005. godine i dan-danas ne može da zaboravi:

Sedela sam u baru u Londonu. Pričala sam sa jednom ženom, razgovor je trajao skoro sat vremena, da bi mi onda ona iznenada rekla da poznaje neke moćne ljude, da nisam smela da dolazim u Englesku jer sam nepoželjna. Takve stvari, koliko god glupo delovale, uvek vam pravo u lice saspu vašu prošlost.

Afera “Levinski” je odjeknula 1998. godine. Vest da se između Monike Levinski i Bila Klintona dogodio seks, i to u Ovalnom kabinetu Bele kuće, je priča koja je tada zasenila sve svetske vesti.

Monika Levinski bila je “hrabra”, pa je otvoreno pričala da je sa tadašnjim predsednikom Klintonom imala oralni seks. Klinton je prvo poricao na sudu, ali ga je čuvena plava haljina gospođice Levinski, koja je sadržala DNK dokaz, naterala da se izvini javnosti zbog laži i da prizna aferu. On je kasnije opozvan sa funkcije predsednika, a Monika je živela u Londonu gde je magistrirala socijalnu psihologiju. Živela je i u Los Anđelesu, Njujorku i Portlandu.

Објава коју дели New Page. (@kulturekids_) дана