“NAJUZBUDLJIVIJI TRENUTAK U ŽIVOTU”: Studentkinja se dosađivala na predavanju, pa osvojila milione

Igranje igrica i kraćenje vremena na telefonu tokom predavanja, jednoj studentkinji se višestruko isplatilo. Naime, ona je nakon predavanja postala milioner, a sve zahvaljujući svojoj navici.

Lutrija
Pixabay.com

Neimenovana devojka iz Australije, koja pohađa univerzitet Glenelg, nije ni sanjala da će dobiti 5 miliona dolara i sve to zahvaljujući onlajn igranju lotoa tokom predavanja. Kako kaže, na igricu je zaboravila, da bi nakon tri dana usledio pravi šok.

– Nisam razmišljala o lotu, samo sam na kratko ušla na mejl i onda sam shvatila da sam osvojila loto premiju. Bila sam šokirana, a nisam mogla da odreagujem, jer sam bila na predavanju. Bilo mi je teško da se obuzdam, pošto sam htela da vrištim i skačem od sreće. Gledala sam na sat i čekala da se završi predavanje. Bio je to najuzbudljiviji trenutak u mom životu. Tri puta sam proveravala mejl da slučajno ne sanjam – kaže studentkinja koja je želela da ostane anonimna, prenosi News.co.au.

Od dobitka, imaće koristi čitava porodica, budući da je rešila da kupi majici kuću i auto. Što se tiče ličnog ugođaja, rešila je da sebe počasti takođe nekretinom, ali je navela da je novac neće promeniti, te da će isti utrošiti i na završetak studija.loading...