NAJVEĆE ČUDO NA SVETU: Mistična priča koja može da promeni život

Knjiga Najveće čudo na svetu zasnovana je na istinskim iskustvima Oga Mandina pošto je upoznao fascinantnog Sajmona Potera. Ovo poznanstvo, koje je preraslo u iskreno prijateljstvo, sasvim mu je promenilo život.

Promo Vulkani

Stari staretinar Poter, ljubazan i mudar čovek, pomagao je ljudima da spoznaju svoju vrednost i mogućnosti koje život pruža. Pored sjajnih ideja koje je podelio sa Ogom, Sajmon mu je poklonio ono najvrednije što je imao − Božji memorandum, skup genijalnih pravila, koja je Og morao prvo da primeni na sebi da bi ih kasnije podelio sa čitaocima.

Saveti iz knjige Najveće čudo na svetu osnažuju duh i teloUkoliko ih praktikujete svakodnevno po nekoliko minuta, pomoći će vam da oplemenite, poboljšate i preusmerite život.

Autor Og Mandino rođen je u Masačusetsu, a umro je u Nju Hempširu. Bio je jedan od najvećih gurua za pitanja trgovine i autor brojnih bestselera, od kojih je najpoznatiji Najveći trgovac na svetu. I posle više od dve decenije od njegove smrti, Mandino i dalje važi za jednog od najinspirativnijih i najpopularnijih motivacionih autora današnjice. Njegove knjige prodate su u više od pedeset miliona primeraka i prevedene na više od dvadeset pet jezika. 

Vulkan izdavaštvu možete pronaći mnoga dela Oga Mandina, među kojima su Najveći trgovac na svetu, Najveća misterija na svetu,Akabarov dar, Tajne uspeha i sreće i druge.