Najveći pobednik izbora – IZMAŠTANI Beli Preletačević: OVAJ MLADIć je potpuni HIT, a evo zašto mu je Mladenovac poklonio poverenje!

Luka Maksimović
Screenshot/Youtube

Nisam svestan šta me je snašlo, nisam očekivao ovoliki broj odbornika, uzbuđeno za "Blic" priča Luka Maksimović (24), alijas Ljubiša Beli Preletačević, mladić koji je sa svojim drugarima iz kraja osvojio 20 odsto glasova na lokalnim izborima u Mladenovcu!

 

Pobediviši DS, SPS, SRS, SDS… izborna lista “Beli – Samo jako – Luka Maksimović” osvojila je na jučerašnjim lokalnim izborima u Mladenovcu 20 odsto glasova, čime je završila kao druga najjača partija sa 13 mandata!

 
Predsednik stranke koja je osmišljena kao parodija na politički sistem obećava da će se boriti protiv prevara.

Bićemo jaka opozicija. Verovatno ćemo odlučivati koja će ulica da se asfaltira, a koja ne. Kao što znate, mnoge su asfaltirane samo zato što neka bitna ličnost živi u njoj. Probaćemo da probudimo duh građana – priča ushićeno Beli.

On je, kako kaže, spoj svih političara, a od sutra će se, ističe, krenuti u ozbiljne reforme.

– Pozicija na kojoj je moja stranka je odlična, jer nisam bio spreman da pobedim. Mlad sam i nisam očekivao da ćemo osvojiti ni 10 odbornika. Drago mi je što su me moji sugrađani podržali. Odrastao sam u Mladenovcu, a skoro svi Mladenovčani me znaju ceo moj život. Zbog toga su me i podržali – kaže Beli, koji iako ima veliku podršku sa svih strana, još uvek ne planira da se okuša u politici na Republičkom nivou.

Bilo bi to previše za mene, jer se nikada nisam bavio politikom. Ali, nikad se ne zna – misteriozan je Beli.

Od roditelja, kaže, ima najveću podršku.

– Jako su ponosni na mene. Ne možete da verujete kakav je ovo osećaj. Pružaju mi podršku i daju savete. Verujem da će mi oni biti možda najveći oslonac – priča Beli. Uzbuđen dodaje da su slavili do rano ujutru i to uz vatromet.

Ne možete da verujete kakvo je to slavlje bilo. Jedva sam se probudio. Okupilo se oko nas 50, a podrška je stizala sa svih strana. Obezbedili smo čak i vatromet – priča ovaj mladić.

Ovo nije sve. Beli, odnosno Luka, planira da nastavi sa snimanjem klipova na račun političke scene čiji je sada i sam deo.

Mi smo umetnici. Bavimo se muzikom i snimamo klipove. Iako od sada krećemo ozbiljno da gledamo na povrenje koje nam je ukazano, Beli nikada neće nestati. Uvek će živeti, jer on je simbol – zaključuje ovaj mladić za “Blic”.