NAJZNAČAJNIJI DOGAĐAJ ZA MLADE: Budite deo nezaboravne konferencije – Future is NOW 2017

Future is now
Promo

U subotu, 18. novembra, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu održaće se druga konferencija "Future is NOW" – najznačajniji događaj za informisanost mladih o aktuelnim tehnologijama i metodama u modernom okruženju najvećih kompanija u zemlji i regionu, saopštila je organizacija EKOF Media Group.

 

Podsetimo, FIN konferencija predstavlja godišnji događaj čija je osnovna misija podsticanje inovativnosti, proaktivnosti i preduzetništva mladih, kroz predstavljanje modernih, savremenih tehnika i tehnologija koje imaju široku primenu u najvećim, najsavremenijim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji, ali i onih koje će svoju primenu naći u bliskoj budućnosti.

Govornici konferencije biće predstavnici top menadžmenta najvećih kompanija u Srbiji koji će predočiti primere iz svog poslovanja kroz panel diskusije i posebne studije slučaja koje su kompanije implementirale ili planiraju da sprovedu u budućnosti.

Neke od tema ovogodišnje konferencije su:

  • Veštine uspešnog preduzetnika – Put do uspeha u Srbiji
  • Četvrta tehnološka revolucija. Kako IT menja naše živote iz dana u dan?
  • Marketing i korporativne komunikacije u dobu digitalne revolucije
  • Korporativna kultura u uspešnim kompanijama i primeri savremenog talent menadžmenta

 

Predsednik organizacije EKOF Media Group, Miloš Čevizović objašnjava zbog čega je ova konferencija veoma značajna.

Većina mladih smatra da, dok se promene dešavaju, poslovanje u Srbiji ostaje u mestu. Da to nije tako, konferencija Future Is NOW uveriće vas po drugi put. I ove godine čućete brojne primere iz prakse od vodećih menadžera iz najvećih kompanija u Srbiji. Saznaćete više o modernim metodima zapošljavanja, načinima zapokretanje sopstvenog biznisa, modernim marketing metodima, kao i o načinufunkcionisanja najsavremenijih kompanija na našim prostorima – naglašava Čevizović.

Na konferenciju se pozivaju svi studenti i diplomci sa Univerziteta u Beogradu kao i studenti sa Univerziteta u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, a priliku da konferenciji prisustvuje dobiće oko 500 mladih.

Ukoliko želite da budete deo ove nezaboravne konferencije, da steknete nove kontakte, upoznate se sa uspešnim ljudima i svojim kolegama, dobro se zabavite i dobijete brojne poklone, svoje mesto na Future is NOW možete rezervisati prateći sledeći link: www.futureisnow.rs

U nastavku možete pogledati video sa prošlogodišnje Konferencije Future is NOW: