NAPAD NA AMERIKU: Nepoznato lice BACILO BOMBU na ambasadu SAD, pa IZVRŠILO SAMOUBISTVO!

Amerika
Pixabay.com

Očevidac je agenciji Beta kazao da je čuo dve detonacije jednu za drugom, da je brzo došla policija i pogrebna služba koja je odnela telo.

 

Nepoznata osoba bacila je oko ponoći bombu na zgradu američke ambasade u Podgorici i nakon toga izvršila samoubistvo, potvrdila je rano jutros Vlada Crne Gore.

Oglasila se i američka ambasada koja je u saopštenju medijima navela da se napad dogodio oko ponoći i da službenici ambasade sarađuju sa policijom na identifikovanju napadača.

Pola sata posle ponoći ispred objekta Ambasade SAD jedno lice je izvršilo samoubistvo eksplozivnom napravom. Neposredno pre samoubistva to lice je sa raskrsnice kod Sportskog centra ubacilo u krug Ambasade SAD jednu eksplozivnu napravu.

Najverovatnije je reč o ručnoj bombi sa kašikom. U toku su uviđaj i identifikacija. Tužilac je na licu mesta i rukovodi uviđajem, objavila je Vlada Crne Gore na Tviteru saopštenje Uprave policije.

Ulice oko zgrade ambasade su blokirane za saobraćaj i policajci ne dozvoljavaju ni pešacima da se približe sedištu diplomatskog predstavništva SAD u širem centru Podgorice i neposrednoj blizini zgrade Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore.loading...