Napad u Novom Sadu: Vozač NASRNUO NA POLICAJCA, pa pokušao da ga pregazi

Policija
Pixabay.com

Novosadska policija privela je 44-godišnjeg Novosađanina G. M. koji je nasrnuo i povredio policajca u subotu, javlja 021.rs.

 

Incident se dogodio tokom utakmice visokog rizika Partizan – Spartak, na zatvorenoj raskrsnici Maksima Gorkog i Dimitrija Tucovića, koju je samostalno obezbeđivao saobraćajni policajac.

Pojavio se G. M, koji je želeo da svojim vozilom prođe ulicom, što mu je onemogućeno. Ubrzo je došlo do rasprave između muškarca i policajca, koji je objašnjavao da je ulica zatvorena i da se mogu koristiti drugi pravci.

Muškarac se razbesneo, vređao policajca, odbio da pruži ličnu kartu, a kao krajnji potez ušao je u svoj automobil i nasrnuo na novosadskog policajca.

Vukao je policajca, koji se držao za vrata, nekoliko metara dok se nije zaustavio. Kolege policajci su došli u pomoć.

Pre nego što se otrgao i pobegao, napadač je naneo lake telesne povrede policajcu u predelu glave. Nakon što je napadača policija pronašla i privela, tužilaštvo inicijalno nije odredilo pritvor. Međutim, prema informacijama Strukovnog udruženja policije “Dr Rudolf Arčibald Rajs”, danas je određeno zadržavanje G.M.loading...