NAPALA GA KOSOVSKA POLICIJA: Gradonačelnik Niša sa teškim povredama primljen u Klinički centar

Prema nezvaničnim informacijama iz više izvora, Bulatović je napadnut na Kosovu. Inače, pored gradonačelnika, napadnuta su i dva niška odbornika - Miloš Sekulić i Bojan Marinković Bojzi.

printscreen/youtube.com/medijski istraživački centar

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je, kako kaže direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović, trenutno smešten u ovoj zdravstvenoj ustanovi. 

Sa bolovima u glavi, vratu i ekstremitetima, kako kažu u Kliničkom centru Niš, danas oko 13:30 primljen je Bulatović u ovu ustanovu. Njemu je je dijagnostifikovana povreda leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju, pišu “Južne vesti”.

Kako se po prijemu žalio na bolove u predelu glave, vrata i ekstremiteta, posle ukazane prve pomoći, urađeni su svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke.

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović je potom, predostrožnosti radi, premešten u sobu za opservacije Urgentnog centra Kliničkog centra Niš – navode u KC-u.

Incident u kojem je prvi čovek Niša povređen dogodio kod administrativnog prelaza Merdare, prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

Odbornici Srpske napredne stranke Miloš Sekulić i Bojan Marinković bili su, prema nezvaničnim izvorima, Bulatovićevi saputnici u kolima i oni su podelili njegovu sudbinu.

Inače, šta je iniciralo incident, zasad je nepoznato, a više izvora kaže da je niške funkcionere pretukla policija Kosova.