NAPOLJU JE SMRZ! Sutra u Srbiju STIŽE MRAZ, ali ne brinite – evo kada će nas ponovo OGREJATI SUNCE

Sutra će u Srbiji jutro biti hladno, u većini mesta sa slabim prizemnim mrazom, po kotlinama i duž rečnih tokova s kratkotrajnom maglom, ali će tokom dana vreme pretežno biti sunčano, mada sveže, najavio je danas Republički Hidrometeorološki zavod.

Magla
Pixabay.com

Severni i severozapadni vetar će biti slab do umeren. Jutarnja temperatura biće od jednog stepena do pet stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 15 do 18 stepeni.

I u Beogradu se očekuje da će jutro biti vedro i hladno, na širem gradskom području ponegde uz slab prizemni mraz. Tokom dana vreme će biti pretežno sunčano i sveže. Vetar će biti slab, uglavnom severni. Jutarnja temperatura oko pet, a najviša dnevna oko 17 stepeni.

Do petka će se u Srbiji zadržati pretežno sunčano vreme, s hladnim jutrima i slabim mrazom – u četvrtak u većini mesta, a u petak uglavnom na jugu i jugoistoku, uz porast dnevne temperature.

U subotu se u Srbiji očekuje prolazno naoblačenje, uz manji pad temperature najpre u severnim i zapadnim, zatim i u ostalim krajevima, i uz slabu kišu. U nedelju će mestimično padati kiša.

Narednih dana vreme će biti promenljivo oblačno, ali uglavnom suvo, s temperaturom u granicama proseka za početak jeseni.loading...