NAPREDAK U ISTRAZI: Policija pronašla ORUŽJE kojim je ubijena Jelena Marjanović?

Podsećanja radi, za ubistvo Jelene Marjanović tereti se njen suprug Zoran Marjanović (40), koji je u pritvoru od hapšenja 13. septembra prošle godine.

Jelena Marjanović
Printscreen

Policija je na nasipu, u blizini mesta na kojem je pronađeno telo ibijene pevačic Jelene Marjanović, iskopala deset predmeta koji su poslati na veštačenje. Pretpostavlja se da je nekim od njih Marjanovićeva ubijena udarcima po glavi.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, u blizini kanala u kojem je pronađeno telo pevačice dan nakon prijave nestanka pronađenu su tesarski čekić, šrafciger, ključ za točkove, kao i kamenje različitog oblika.

Potencijalno oružje poslato je na analize da bi se na osnovu povreda na glavi i telu utvrdilo da li je napadač eventualno neki od predmeta koristio za svirepo premlaćivanje Jelene Marjanović. Proverava se da li na nekom od predmeta ima krvi ili možda tragova DNK. Od siline udaraca pevačici je glava bukvalno bila smrskana, zadobila je povrede kostiju lobanje, a pre smrti udahnula je vodu iz kanala – priča ovaj izvor.