NAVODNA AFERA Bobe Živojinovića i princeze Dajane UZBURKALA SVET

Princeza Dajana
Wikipedia

Bivši srpski teniser i suprug Lepe Brene, Boba Živojinović izjavio je da je bio u vezi sa britanskom neprevaziđenom i neprežaljenom ikonom ledi Dajanom, krajem osamdesetih godina.

 

On je rekao da je “postao blizak sa princezom” posle jednog meča, piše “Dejli mejl”. Ovo se desilo pre njenog braka sa princem Čarlsom.

Boba je rekao da je Dajana volela da ga gleda sa tribina dok je igrao na Vimbldonu, i da nije želela da odlazi u VIP deo.

 

– Pitala me je da li sam ja teniser sa najbržim servisom, i ja sam odgovorio potvrdno. Zatim me je pitala da li i dalje serviram dobro, a ubrzo posle toga smo počeli da se viđamo – ispričao je Boba, dodavši da se to desilo 1987. godine, prenosi “Dejli mejl”.

Reakcije koje je članak izazvao uzburkale se britansku javnost. “Loš dan za vesti, ovo je gomila gluposti”, glasi jedan od komentara, dok drugi naginje suprotno:

“Princeza je baš švrljala, zar ne?”. “On je samo jedan u nisu”, “Da li pao as”, “Izgleda da se malo ofucao danas” nastavljaju se komentari na ovom britanskom sajtu.