“NE KOMENTARIŠEM BUDALAŠTINE”: Ovako je Milutin Mrkonjić reagovao na KRIVIČNU PRIJAVU!

Milutin Mrkonjić
wikipedia.org/Medija centar Beograd

Bivši ministar građevine i poslanik Socijalistiške partije Srbije Milutin Mrkonjić, odbio je da komentariše krivičnu prijavu koju je Ministarstvo na čijem je čelu Zorana Mihajlović podnelo protiv njega. Mrkonjić kaže da će na sva pitanja u vezi sa njegovim radom odgovoriti pred nadležnim organima.

 

U obraćanju medijima u Skupštini Srbije, Mrkonjić je rekao da ga zanima samo mišljenje eksperata ne i ministarke koja se, kako je rekao, ne razume u materiju.

– Mene mogu da uhavet za mnogo stvari ali za ovo ne! Šalim se malo naravno – rekao je Mrkonjić, a preneo Kurir.

Pre oko mesec dana Ministarstvo građevine podnelo je krivičnu prijavu protiv 14 osoba, među kojima je i ministar građevine Milutin Mrkonjića zbog malverzacija sa izgradnjom deonice Koridora 11 Ub – Lajkovac.

– Ne želim da komentarišem budalaštine, o svemu što sam radio i kao ministar, ali i za 55 godina radnog staža, mogu da razgovaram sa stručnjacima i sa nadležnim organima – kaže Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić je objasnio da je u vreme njegovog mandata osnovana firma Koridori Srbije jer je kompanija Putevi Srbije bila u velikim dugovima. On je u obraćanju medijima rekao „da ministar ne gradi, da Ministarstvo nije nadležno da gradi“.