“NE MOŽE MI NIKO NIŠTA” : Mamić pušten na KUĆNO LEČENJE, atmosfera iz bolnice HIT NA INSTAGRAMU! (FOTO)

Zdravko Mamić
print screen/youtube.com/Net

Aktuelni savetnik GNK Dinamo se uspešno oporavlja posle jutrošnjeg ranjavanja, a usput je imao vremena da se fotografiše i atmosferu iz bolnice podeli sa pratiocima na Instagramu.

 

Zdravko Mamić je jutros zadobio prostrelnu ranu u predelu natkolenice, posle mise zadušnice njegovom ocu u hercegovačkom mestu Vidovići.

Neposredno posle ranjavanja primljen je u bolnicu u Tomislavgradu. Lekari ove zdravstvene ustanove sanirali su povredu, pa je Mamić na sopstvenu odgovornost napustio bolnicu i otputovao u Zagreb.

Usput je stigao i da se fotografiše sa bolničkim osobljen i ljudima koji su ga pratili. Sudeći prema onome što je objavio na Instagramu, Mamić je i pored velike nevolje koja ga je snašla zadržao dobro raspoloženje.

HVALA BOGU ŽIV I ZDRAV

A post shared by Zdravko Mamić (@zdravko__mamic) on

Iako su mediji širom regiona preneli da su Mamića jutros napala dvojica naoružanih napadača, Index.hr piše da hrvatska policija sumnja u ovu verziju događaja. 

Tokom popodneva se pojavila informacija da je na Mamića pucano iz snajperske puške, a nezvanični izvori bliski policiji navode da je pucao profesionalac.

Motivi napada još uvek nisu poznati.