Duvaće slab i umeren južni vetar, u košavskom području i planinskim predelima umeren i jak, a na jugu Banata povremeno i sa olujnim udarima. Jutarnja temperatura biće od jedan do devet stepeni, najviša dnevna od 15 na istoku do 23 stepena na zapadu Srbije.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplije vreme, sa temperaturom znatno iznad proseka za ovo doba godine. Duvaće umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko devet stepeni, najviša dnevna oko 21.

U Srbiji će u petak biti toplo i pretežno sunčano vreme, jedino će na severu i zapadu preovlađivati oblačno vreme, uz mestimičnu kišu i pljuskove posle podne i uveče.

U subotu će biti svežije, mestimično s kišom i pljuskovima, osim na jugoistoku gde će se zadržati toplo vreme, uz kratkotrajne pljuskove i grmljavinu sredinom dana.

U nedelju će biti umereno oblačno vreme sa sunčanim periodima. Krajem dana na severu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima zemlje biće oblačno sa kišom i pljuskovima. Temperatura će biti u padu.

Zatim se očekuje promenljivo i svežije vreme. U utorak na jugu, a u četvrtak i u ostalim krajevima, ponegde će padati kiša, a na višim planinama sneg.loading...