NE ŽELE DA IDU IZ SRBIJE! Domaća kompanija nagradila studente sa prosekom 10.00

Uspešna domaća kompanija nedavno je ugostila najbolje studente koje ova zemlja ima

meridianbet

Dvodecenijsko prisustvo kompanije Meridian na tržištima igara na sreću širom regiona preraslo je u prepoznatljiv brend i poslovnu filozofiju. Da je koncept društvene odgovornost u ovoj kompaniji temeljna vrednost, nakon meseci globalne krize izazvane pandemijom i opsežnoj kampanji podrške zdravstvenom sistemu, još jednom se pokazalo i u sedmici za nama.

Kompanija koja posluje na preko 30 regionalnih i svetskih tržišta igara na sreću ugostila je petoro najboljih diplomaca sa Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, koji su osnovne akademske studije nedavno završili sa prosečnom ocenom 10.00, što je samo formalna potvrda impresivnih znanja i veština koje imaju i o kojima će tek čuti čitava Srbija.

Srbija – zemlja u kojoj žele da ostanu i da se profesionalno ostvare i pored toga što su im sa ovakvim kvalifikacijama otvorena sva vrata Evrope i sveta, na čijim najzahtevnijim tržištima kompanija Meridian već godinama posluje sa sve većim uspehom.

Jednu od najdinamičnijih domaćih kompanija i digitalnih industrija uopšte, njene ljude i korporativnu kulturu upoznali su Stefan Stoilković (Univerzitet u Nišu – Ekonomski fakultet), Tamara Aleksandrovski (Univerzitet u Novom Sadu – Fakultet Tehničkih nauka), Jelena Budrak (Univerzitet u Beogradu – Pravni fakultet), Stefan Đorđević (Univerzitet u Beogradu – Fizički fakultet) i Bojana Stanković (Univerzitet u Kragujevcu – Ekonomski fakultet).

Kako nema poslovnog uspeha bez doprinosa stvaranju boljeg i obrazovanijeg društva, kompanija Meridian je, u znak zahvalnosti i iskrenog divljenja što su rešeni da svoje impresivno znanje i veštine stave na raspolaganje svojoj državi, odlučila da ih materijalno pomogne u najvažnijoj etapi daljeg ličnog usavršavanja, kako bi što lakše stekli dodatni set znanja i veština od suštinske važnosti za vrhunske profesionalne karijere koje im bez ikakve sumnje predstoje.

Meridian će i u narednom periodu nastaviti sa programima podrške profesionalnom razvoju budućih lidera.