Ne zna se samo – KOLIKO TO KOŠTA: Otkriveno ko nastupa ispred Skupštine u Beogradu za DOČEK NOVE GODINE

U novogodišnjoj noći u Beogradu će biti veselo!

Nova godina
Beta

Zamenik gradonačelnika i predsednik organizacionog odbora manifestacije “Beogradska zima” Goran Vesić najavio je program dočeka Nove godine u okviru te manifestacije, koja se ove godine održava pod sloganom “Zaokruži Beograd” i koja će trajati dva meseca.

Vesić je za doček Nove godine na platou ispred Doma Narodne skupštine najavio nastup muzičara Saše Kovačevića, Harisa Džinovića, benda “Bajaga i instruktori” i “Big benda Dejana Petrovića”.

On je rekao da je 30. decembar “posvećen malo mlađoj publici” i da će tada nastupati bendovi “Rudimental”, “SARS” i “Stereo MC’s”, dok je 1. januara najavio koncerte klasične muzike, Raste, Senidah i drugih.

– Napravili smo dobar izbor muzike, za svačiji ukus – ocenio je Vesić.

Beta

Pored ovoga, on je kazao da očekuje da će “uživati ne samo građani Beograda, već i gosti iz inostranstva” i istakao da “sugrađanima i gostima nudi dobar provod i dobar sadržaj”.

– Pokazujemo da je Beograd prava prestonica Balkana i da je ovo mesto gde dolaze turisti najviše iz ovog dela Evrope – rekao je Vesić.

Odgovarajući na pitanje o utrošenim sredstvima za manifestaciju, Zamenik gradonačelnika je rekao da će iznos objaviti kada budu objavili izveštaj i da očekuje da će to biti već početkom februara.

– Tačnu cifru ćemo objaviti kada budemo objavili zvaničan izveštaj, tada ćete videti koliko smo potrošili – rekao je Vesić.

On je tom prilikom istakao da su ovakve manifestacije, kao i veliki sportski i kulturni dogadjaji važni za turizam i imidž Beograda.

Pored muzičkog programa, građane Beograda očekuje u okviru festivala Trg otvorenog srca, Trg bajki ispred Ustanove kulture “Vuk Karadžić”, Božićno seoce ispred Hrama Svetog Save, Open Air cinema na Slaviji, kao i klizalište od 1.200 kvadrata.

Beogradska zima traje od 1. decembra do 31. januara, a partner manifestacije je kompanija Pepsi.