NEFORMALNO ILI NEUKUSNO? Vučićev trenerka stajling razapinju na Tviteru (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je na svom Instagramu da ćemo do kraja februara i marta dobiti još milion vakcina. Obučen u duksu, ili u trenerci - kako je kome draže, predsednik republike se izvinio svojim pratiocima zbog načina na koji je odeven i saopštio lepe vesti.

Instagram/buducnostsrbijeav

Tviter zajednica, međutim, nije ispustila priliku da se našali sa Alekom, ali i da nas podseti na mučne devedesete, pa smo tako imali prilike da se podsetimo “trenerka stila” i haškog optuženika, ili nekadašnjeg “šefa” koji je bio “šef” ovom našem, sadašnjem “šefu.”

“Zašto nisam imao strpljenja da se svečano obučem i obratim vam se? Zato što sam izuzetno uzbuđen, danas mogu to da vam kažem, da se ne pozivam o ugovor, ne pričam o ugovoru, pričam o stvarnim vakcinama. Dobio sam tvrdo obećanje i živela Srbija”, rekao je Vučić na Instagramu dan ranije.

I Tviter je tada eksplodirao.

Poštovani građani, izvinite na neformalnoj odeći, ali smo od jutros pobeđivali strane plaćenike i domaće izdajnike”, glasi jedan od komentara na Tviteru koji je uporedo objavio Vučićevu i fotografiju Slobodana Miloševića u trenerci.

Tviteraši su tu tek krenuli. Ubrzo je “osvanula” i fotografija Slobe i Mire Marković.

Neki nisu išli tako daleko, pa su se samo posprdno osvrnuli na Vučićevu izjavu u kojoj se “izvinjava” građanima Srbije zbog duksa.

… i fore su se samo nizale.

Ni voditelj Ivan Ivanović nije ispustio priliku da se našali sa predsednikom, pa je Vučića “presvukao” u jedan od popularnih mimova koji je tokom proteklih par meseci opsedao društvene mreže.

“Našao sam nešto zajedničko s Vučićem. Rečenicu “Poštovani građani, izvinjavam se što sam ovako odeven”, glasio je još jedan od komentara.

Ipak, nije svima Vučićevo izlaganje bilo smešno. I razumemo ih. Nije najprijatnije gledati predsednika države koji umesto da bude ozbiljan državnik glumi influensera na Instagramu.

“Kako je odeven je najmanji problem”, glasi jedan komentar.