NEMA VIŠE DILEME: Aleksandru Vučiću jednoglasna podrška

vucic i nikolic
printscreen/youtube

Glavni odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je doneo odluku da je njihov kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić. Za njega je glasalo svih 600 članova GO SNS.

 

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke počela je danas u 17.30 sati u Sava centru. Glavni odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je doneo odluku da je njihov kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić. Za njega je glasalo svih 600 članova GO SNS.

Ispred centra “Sava” okupilo se više hiljada ljudi kako bi pružili podršku lideru stranke, nakon što je objavljena vest da se i predsednik Tomislav Nikolić rešio na sopstvenu kandidaturu.

Podsetimo, pre nekoliko dana Predsedništvo SNS je jednoglasno donelo odluku da Glavnom odboru predloži Vučića za kandidata za predsednika Srbije, kada je svih 185 odbora stranke podržalo u međuvremenu predlog Predsedništva, odnosno Vučićevu kandidaturu.

Posle višeminutnog aplauza i ovacija Vučić se obratio prisutnima.

Lider SNS Aleksandar Vučić zahvalio se svima na podršci, na aplauzima, na lepim rečima.

– Ponosan sam na vas jer u prethodnih četiri ili pet godina uspeli smo da u zemlji koja je bila na ivici bankrotstva, zemlji koja nije videla svoju budućnost, da se pomerimo sa mrtve tačke – rekao je on.

Hoću da vam se zahvalim jer ste u prethodnom periodu napravili razliku između nas i njih, napravili ste razliku koju gotovo niko nije mogao da napravi. Vi ste jedina stranka koja nija dobijala glasove na demagogiji, pobeđivali ste tako što ste radili najteže stvati od kojih su svi bežali – dodao je on.

– Verovatno mi je ovo poslednje obraćanje kao predsednika Vlade Srbije i želim da vam se zahvalim za podršku i da kažem da sam ponosan na vas. Želim da kažem da sam činio sve da zemlju izvučem iz krize. Jesam li grešio? – Grešio sam, ali sam se trudio da greške ispravljam – rekao je Vučić i dodao da će prvih pet dana svog odmora iskoristiti za kampanju.