“NEMAM VIŠE PARA DA PLAĆAM KIRIJU”: Novinar iz Grocke se VRAĆA U SPALJENU KUĆU iako u njoj nema uslova za život

Novinar portala "Žig info" Milan Jovanović i njegova supruga Jela su odlučili da se vrate u kuću koja je u decembru spaljena zato što više ne mogu da plaćaju iznajmljivanje stana.

Fondacija Slavko Ćuruvija

Oni se u kuću u Vrčinu vraćaju i pored toga što još nije opremljena i u njoj nema uslova za normalan život, piše portal Cenzolovka.

Jovanović je sa suprugom Jelom Deljanin posle požara nekoliko dana proveo kod komšija, da bi posle toga iznajmio stan. Taj stan više ne može da plaća i zato je prinuđen da se vrati u kuću u kojoj još nema ni kuhinju, prenosi Cenzolovka.

Jovanović je za Cenzolovku rekao da se već previše zadužio, da je ušao u kredite i da je bio prinuđen da prestane sa daljim radovima i nabavkom neophodnih stvari.

“Majstori više ne dolaze. Nemam sa čim da sredim terasu i garažu, nemam kuhinju, ali nemam više ni para da plaćam kiriju. Zadužio sam se mnogo. Zahvalan sam Fondaciji Slavko Ćuruvija koja je prikupljala finansijsku pomoć i svim ljudima koji su mi pomogli i bez tih novčanih sredstava ne bih ni ovoliko uspeo da uradim”, objasnio je on.

Novinar koji još ima policijsku zaštitu, kaže da nema puno izbora osim da se vrati u kuću koju je sa suprugom sam izgradio, a koja se nalazi nedaleko od Ulice braće Simonović u kojoj živi osumnjičeni za paljenje kuće, bivši predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović.

Kuća je zapaljena u rano jutro, 12. decembra.