NEMATE POSAO? PRESELITE SE U UŽICE! Garantujemo da niko nikad nije nudio BOLJE USLOVE RADA! (FOTO)

Užice
Wikipedia

Kamo sreće da je ovakvih oglasa sve više.

 

U celom svetu važi mišljenje da će atraktivnije devojke lakše doći do posla, sve i da nemaju znanje koje neko radno mesto zahteva. Ipak, baš u Srbiji, u Užicu, pojavio se oglas za posao koji razbija sve predrasude.

Jedan maloprodajni objekat u okolini ovog grada traži “staru školu trgovca”, po mogućstvu da ima barem 45 godina!

Oglas prenosimo u celosti:

Potrebna fina gospođa za rad u maloprodajnom objektu u okolini Užica. Tražimo staru školu trgovaca. Idealno bi bilo da osoba ima barem 45 godina.

 

Može i koja više, može i koja manje. Valjalo bi da voli ljude i da voli svoj posao, ali i da ponešto zna o tekstilu. Da joj nije teško da skine pedeset artikala sa polica i štendera i da sve to posle strpljivo vrati.

Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il’ kontaktna sočiva. Negde verujemo da bi mrva ravnoteže ili pravde bila zadovoljena ako je reč o nekoj finoj gospođi koja je nepravedno, u prethodnim turbulentnim godinama, zamenjena nekom mlađom.

 

Tražimo osobu koja – zna da se svakom kaže Vi, a ume stoički da podnese ako joj nekulturna mušterija kaže Ti – nema strah od platnih kartica i svega onog što je novo vreme donelo – zna da je diskrecija deo vaspitanja i da je deo tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog.

 

Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije, nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti. Ukoliko se razboli, od nas neće dobiti otkaz, nego kilogram limuna – napisano je u ovom oglasu.

 loading...