Nemojte da vas zavara seksi lice! Ova lepotica je ZA DLAKU IZBEGLA SMRTNU KAZNU

kolumbijka
Printskrin/Youtube

Julijana Lopez, 22-godišnja Kolumbijka, uhapšena je prošle godine na aerodromu u Gvanžuu u Kini, nakon što su u njenom laptopu pronađene psihoaktivne supstance.

 

Kolumbijska misica i manekenka Julijana Lopez zbog ovoga je jedna izbegla smrtnu kaznu,  s obzirom da je bila optužena za krijumčarenje drogom u Kini. Umesto toga, sud je nakon njenog priznanja i nagodbe, lepoticu osudio na 15 godina zatvora, piše Dejli mejl.

Lopezova je trebalo da uzme učešće na jednom izboru za mis, ali je umesto toga 18. jula prošle godine uhapšena u Gvanžuu. Njena porodica je istakla da je ona u Kinu otputovala krajem maja, kao i da su u jednom trenutku izgubili kontakt sa njom, nakon čega su kontaktirali kinesku ambasadu.

Oni su im potvrdili da je Julijana iza rešetaka. Kolumbijska lepotica je radila kao televizijki voditelj i profesionalno se bavi fudbalom, ali i modelingom.

 

Trener ju je opisao kao dobru devojku, istakavši da će organizovati humanitarni meč kako bi pomogao u prikupljanju sredstava da se Lopezova spasi iz kandži kineskih vlasti.

Ovo je najniža moguća kazna određena kineskim zakonodavstvom za krijumčarenje droge.loading...