Nemojte da vas zavara sunce! VREME I DALJE NESTABILNO, pogledajte šta nas tek ČEKA ZA VIKEND

U Srbiji u petak umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom i veoma obilnim pljuskovima.

Kisa
Pixabay.com

Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar, na severu Vojvodine i na istoku Srbije povremeno i jak. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 20 do 24°C, piše Weather2mbrella.

U Beogradu u petak umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinoom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 22°C.

U Srbiji za vikend umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grljmljavinske nepogode sa gradom i obilnim pljuskovima. Maksimalne temperature biće uglavnom od 18 do 25°C. Duvaće i pojačan severozapadni vetar.

Početkom sledeće sedmice toplije, još ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u porastu i biće uglavnom preko 25°C, pa se očekuje i veoma sparno.

U Beogradu za vikend umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grljmljavinske nepogode sa gradom i obilnim pljuskovima. Maksimalne temperature biće uglavnom oko 20°C. Duvaće i pojačan severozapadni vetar.

Početkom sledeće sedmice toplije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u porastu i biće uglavnom preko 25°C, pa se očekuje i veoma sparno.  loading...