Premijerka Ana Brnabić je kompletirala svoj tim. Šef kabineta je Miloš Popović, a tu je i savetnik za filmsku industriju i digitalnu zabavu, Ana Ilić.

 

Novu funkciju će obavljati Ana Ilić, bliska saradnica nove premijerke i njena šefica kabineta iz ministarstva lokalne samouprave.

Njena pozicija je savetnik za filmsku industriju, kreativne industrije, turizam i digitalnu zabavu. Ilićeva se dugo godina bavila Srbijom kao destincijom za kongresni turizam i za snimanje filmova.

Novi šef kabineta je bio državni sekretar u ministarstvu koje je Brnabićeva prethodno vodila, a u njegovom delokrugu bili su racionalizacija, reforma državne uprave, saradnja sa Evropskom delegacijom u Srbiji, Svetskom bankom i MMF.

Savetnica za medije premijerke je Jelena Kovačević, koja je to radila i u Ministarstvu državne uprave, a pre toga je bila na čelu jedne velike agencije za odnose sa javnošću, a vodila je i Upravu za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane 2003. godine.

U kabinetu će biti i Ivona Simić, i to kao savetnica za ljudske resurse. Simićeva je bila regionalni HR direktor dve velike multinacionalne kompanije i 10 godina je bila HR konsultant na razvojnim projektima USAID u Srbiji.loading...