Od trenutka kada su sleteli u Kanadu i izašli iz aviona sa svojim roditeljima, malena Šarlot i njen dve godine stariji brat Džordž privlače svu pažnju javnosti.

 

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam trenutno se nalaze na službenom putu u Kanadi, na koji su prvi put poveli i svoju decu.

Od trenutka kada su sleteli u tu zemlju i izašli iz aviona, malena Šarlot i njen dve godine stariji brat Džordž privlače svu pažnju javnosti.

I upravo je na zabavi koja je organizovana za decu vojnika, a na kojoj su glavne zvanice bili kraljevski mališani, princeza izgovorila svoju prvu reč u javnosti.

Naime, neodoljiva jednogodišnja devojčica se oduševila kada je videla balone, tražila je od mame Kejt da je spusti i oduševljeno rekla: “Pop!”

Ništa manje oduševljen zabavom nije bio ni princ Džordž koji je ranije ove nedelje dospeo na brojne naslovne strane svetskih medija.

On je, čim je sleteo na aerodrom, izignorisao kanadskog premijera Džastina Trudoa koji je hteo da ga zabavi i baci mu “pet”.

Pogledajte snimak princeze Šarlot koji je osvojio srca širom planete:loading...