NESREĆA NA SLAVIJI: Na devojčicu (15) naleteo autobus

Hitna pomoć
Dnevno.rs

pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom prethodne noći dogodile u Beogradu, lakše povrede zadobilo je sedam osoba, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

 

Prema rečima portparolke te službe Nade Macure, u udesu koji se u 20.19 dogodio na novom Novosadskom putu, lakše ortopedske povrede zadobio je muškarac koji je prevežen na KBC “Bežanijska kosa”.

Devojčica stara 15 godina lakše je povređena kada je u 20.38 kod restorana “Mekdonalds” na Slaviji, na nju naleteo autobus.

U ulici Dalmatinske zagore dogodio se udes u 20.50 u kome su lakše povređeni muškarac i žena stari 20 godina, koji su zatim prebačeni na neurohirurgiju Urgentnog centra.

Jedna osoba prevezena je u Urgenti centar pošto je lakše povredjena u nezgodi do koje je došlo 13 minuta posle ponoći na uglu Južnog bulevara i Bokeljske.

Muškarac star 26 i žena stara 24 godine prebačeni su na neurohirurško i ortopedsko odeljenje Urgentnog centra pošto su zadobili lakše povrede prilikom pada sa motora do koga je na uglu Žičke i Pop Stojanove ulice došlo oko 1.40.

Hitna pomoć intervenisala je 104 puta tokom prethodne noći, od čega je 20 intervencija izvršeno na javnim mestima.

Pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici i osobe koje imaju problema s visokim krvnim pritiskom.