NESTALA U NOĆI IZMEĐU SUBOTE I NEDELJE: Ako znate nešto o Ivaninom (15) nestanku, JAVITE POLICIJI

ivana vemić
Facebook.com

U noći između subote i nedelje u Sivcu je nestala petnaestogodišnja devojčica Ivana Vemić.

Od tog trenutka nema nikakvih informacija o tome gde bi ona mogla da se nalazi. Porodica apeluje na sve one koji bi mogli imati bilo kakvu informaciju o Ivani da je jave u najbližu policijsku stanicu.

Istraga o nestanku petnaestogodišnje devojčice je u toku.

Porodica je uputila apel svima, ukoliko imaju pravu informaciju da jave odmah prvoj policijskoj stanici.

– Naša miljenica je na sebi imala teksas svetli šorts, krem-sivu majicu, šarene starke. Sumnja se da je nestala sa tridesetogodišnjim čovekom (sa više krivičnih dela i nasilja nad ženom) koji je vršio pritisak na nju, odgovarao je od škole i porodice, zaveo je, svestan njenih 15 godina, nesvestan njene psihičke razvijenosti, njene svesnosti o donošenju odluka, i nesvestan njene razvijenosti. Porodica je u velikom strahu za njenu sigurnost.

Ako imate bilo kakvu informaciju javite i porodici na ove brojeve: 0611850061 Dragan (otac), 0612591715 Snežana (majka) – stoji u objavi koja kruži društvenim mrežama.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Ivana je u subotu tokom dana bila sa rođakom u gradu, nakon čega je došla kući.

– Rođaka je javila njenom ocu da je Ivana stigla kući, čak ju je i videla kad je ušla u kuću. Međutim, nakon kratkog vremena, otac je shvatio da ona više nije u kući i da je nestala – priča sagovornik “Blica”.

Navodno, Ivana je bila u vezi sa problematičnim momkom, pa se proverava da li on eventualno ima veze sa njenim odlaskom od kuće.