SPREMITE ZALIHE I NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Iduće nedelje CENTAR BEOGRADA bez vode!

Nestanak vode
Pixabay.com

Stanovnici šireg centra Beograda osetiće u toku naredne nedelje povremeni prekid u snabdevanju vodom, umanjeni pritisak i povremeno zamućenje vode zbog radova na ispiranju vodovodne mreže na opštini Stari grad, saopšteno je danas iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

 

Radovi će se obavljati od ponedeljka, 19. februara, do subote, 24. februara, u vremenu od 22 do 6 časova. 

Radovi će se obavljati 19. i 20. februara u ulicama Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazije, Kneza Mihaila i Pariske

Od 20. do 21. februara radovi su najavljeni u delu opštine Stari grad oivičenom ulicama Jug Bogdanovom, Sremskom, Knez Mihailovom, Pariskom, Karadjordjevom (do Brankovog mosta) i Bulevarom vojvode Bojovića.

Zatim na red, 21. i 22. februara, dolazi deo opštine izmedju Francuske, Cara Dušana, Tadeuša Košćuška i Knez Mihailovom, a nakon toga 22. i 23. februara od Ulice cara Dušana, prema Dunavskoj ulici, Dunavskom keju i naselju “25. maj”. Poslednja dva dana radovi će se obavljati u delu opštine Stari grad oivičenom ulicama Kralja Milana, Terazijama, Francuskom, Dunavskom, Vojvode Dobrnjca i Takovskom.

– U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku – dodaje se u saopštenju.loading...