Darko Vukić (34) iz Nove Pazove nestao je pod čudnim okolnostima 30. aprila u mestu Jarovice kod Bratislave u Slovačkoj.

 

Darko Vukić (34) iz Nove Pazove nestao je pod čudnim okolnostima 30. aprila u mestu Jarovice u Slovačkoj. Kako se navodi, on je poslednji put viđen na parkingu na benzinskoj pumpi, otkad mu se gubi svaki trag.

Na sebi je imao teget majicu, crne bermude i patike. Darko je, kako se navodi na sajtu “Nestali Srbija” visok 185 centimetara i težak 145 kilograma, ima crnu kosu i braon oči.

Darkov nestanak prijavljen je srpskoj i slovačkoj policiji, kao i ambasadi, ali i dalje nema informacija o njemu.

Njegova majka Gordana Vukić rekla je da su kamere snimile Darka na pumpi.

– Čudno je to što su kamere na pumpi zabeležile da Darko ulazi u market i u toalet, koji se nalaze u okviru pumpe, i njegov izlazak. Međutim, posle toga Darko je nestao, a kamion je ostao na parkingu – priča očajna majka.

Vukićev mobilni telefon je, inače, bio dostupan sve do petka u pet sati ujutro, ali se na njega niko nije javljao. Od tada je nedostupan.

Porodica Vukić apeluje na sve koji su možda videli Darka ili imaju bilo kakva saznanja o njemu, da to prijave na besplatan broj 0800/200-880 ili policiji.loading...