NESTAO ZORAN MARJANOVIĆ! Komšije kažu da ga nema DANIMA, evo na šta se sumnja!

Šta se dešava?

Zoran Marjanović
Print screen/You Tube

Zoran Marjanović osumnjičen za ubistvo Jelene Marjanović nestao je pre nekoliko dana iz porodične kuće u Borči i niko od komšija ga danima nije vide ni njega niti članove njegove porodice. Oni pretpostavljaju, da je ubrzo nakon izlaska iz pritvora, sa porodicom odveo ćerku Janu na more.

Ispred kuće Marjanovića već nekoliko dana na istom mestu stoji parkiran auto koji obično vozi Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, kao i audi Zoranovog kuma.

Ova vozila prema rečima komšija nisu pomerena s mesta danima.

Zorana sam video samo prošlog četvrtka, kada je izašao miz pritvora i nijednom više. Redovno sam viđao Uroša, koji je išao u prodavnicu i donosio im hranu i piće, kao i Miloševu ženu, kad je odlazila ili se vraćala s posla. Međutim, od pre nekoliko dana nisam video nikog , ni Zorana, ni malu Janu, niti njegove roditelje i brata. Od subote nema ni Miloševog auta. Zoran je najverovatnije odveo Janu na letovanje – smatra komšija.

Ima pravo da putuje

Zoran, naime, ima pravo da napusti boravište, pa čak i da otputuje u inostranstvo, jer mu sud po ukidanju pritvora, nije ograničio kretanje, niti mu je oduzeo pasoš.

Dok Viši sud ne prihvati dopunjenu optužnicu protiv Zorana, on može da putuje iz Srbije, ali ako bi u međuvremenu optužnica bila potvrđena, on više ne bi smeo da izlazi iz zemlje bez odobrenja suda.loading...