NESTOROVIĆ SE ŠALIO NA RAČUN ČLANOVA KRIZNOG ŠTABA?! Objavio SKANDALOZAN VIDEO, Kon i Tiodorović besni

Epidemiolog i član kriznog štaba dr Predrag Kon odgovorio je svom dojučerašnjem kolegi iz Kriznog štaba pulmologu prof. dr Branimiru Nestororoviću, koje je šokirao javnost kada je dr Kona i prof. dr Branisalva Tiodorovića ismejao postavljanjem na Fejsbuk montiranog snimka, koji čak implicira i da oni sve rade kako bi vakcinisali narod protiv korone i uzeli pare.

Printscreen

– To govori o njemu i njegovoj duhovitosti… Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu. Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću. Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći ce tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću – kazao je dr Kon za “Kurir” i dodao da “deo sa mrtvačkim glavama nije video pa ne može da komentariše”.

Da podsetimo, kontroverzni prof. dr Branimir Nestorović, pulmolog i donedavni član Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv kovida 19, podelio je na svom Fejsbuk profilu montirani snimak kojim ismeva dojučerašnje kolege iz štaba, epidemiologa dr Kona i prof. dr Tiodorovićem.

Nestorović: “Meni je baš simpatično”

Prof. Nestorović je juče kroz osmeh objasnio da je sporni snimak na njegovom Fejsbuk nalogu objavila njegova supruga, uz njegovo odobrenje, naravno.

– Nisam ja napravio snimak. Neko ga je napravio, a meni je baš bilo simpatično. Kon kao ona sirena… Ja sam izašao iz te priče, a ovo mi je prosto bilo toliko simpatično. Meni je neko poslao snimak i žena moja kad je videla, kaže: “Daj da stavim to na tvoj profil”. I ja reko: “Stavi, slobodno.” Verujem da se Bata (Branislav Tiodorović, prim. nov.) neće naljuti, a Kon, znajući ga, verovatno hoće malo. Iako, zaista, nije bilo ama baš nikakve loše namere, samo mi je bio simpatičan snimak – ispričao nam je Nestorović usred njegove ordinacije.

Tiodorović: “Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni…”

Na skandalozan snimak juče je reagovao i dr Tiodorović koji je rekao “da ne veruje da je to Nestorović uradio”.

– Iako sam video taj klip, i dalje ne mogu da verujem da je to tačno. Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni. Sve do sada sam mislio da imamo je kolegijalan odnos. Želeo bih prvo da čujem njega. Hoću direktno od njega da čujem u čemu je problem, ako je to uopšte tačno – rekao je za “Kurir” juče dr Tiodorović.

“MOJ KOVID PROTOKOL”: Privatna ordinacija objavila KORAKE U LEČENJU koje nismo čuli od Kriznog štaba (FOTO)