NEUSPELA PLJAČKA U JAGODINI: Naoružani muškarac upao u BANKU, tamo ga je čekalo neprijatno iznenađenje!

Pistolj
Pixabay.com

Naoružani muškarac je jutros upao u filijalu banke u Jagodini, ali je jedan od klijenata vrlo brzo iskoristio njegovu nepažnju.

 

Pljačkaš je odmah nakon otvaranja, nešto posle 9 sati, upao u filijalu “Halk” banke u Jagodini i uz pretnju pištoljem pokušao da natera zaposlene da mu predaju sav novac koji imaju u sefu.

Međutim, jedan od klijenata banke koji se zatekao u filijali uspeo je da iskoristi trenutak nepažnje i savlada naoružanog dripca. Kako saznajemo, ovaj klijent, poznati jagodinski biznismen, bivši je pripadnik službe bezbednosti.

– Razbojnik je ušao u filijalu sa fantomkom na glavi. U ruci je imao pištolj, a drugom rukom je držao torbu. Naredio je svima koji su se zatekli u filijali da legnu na pod. Bilo nas je desetoro unutra, što zaposlenih što klijenata. Svi smo polegali u strahu da ne zapuca. On je torbu bacio ka jednom od službenika banke naredivši mu da u nju stavi novac a sve nas je držao na nišanu. U tom trenutku je iz svoje kancelarije izašao direktor filijale i razbojnik se okrenuo i uperio pištolj u njega. Taj delić sekunde iskoristio je ovaj klijent koji je skočio i džudo zahvatom s leđa savladao razbojnika, oteo mu oružje i prikovao ga za pod – prenosi za Alo! svedok sa lica mesta. 

Ubrzo je stigla i policijska patrola koja je razbojniku stavila lisice na ruke. Uviđaj u banci je u toku.