“NEVALJALA” NASTAVNICA: Ostala bez posla ZBOG SEKSI PLESA OKO ŠIPKE (VIDEO)

Nastavnica iz Severne Karoline suspendovana je sa posla nakon objavljivanja video-snimka na kome izvodi ples na šipci.

Printscreen

Kendis Mejson, nastavnica zaposlena u jednoj srednjoj školi u Severnoj Karolini, objavila je na svom profilu na Fejsbuku video-snimak na kome izvodi pol dens – ples na šipci. Iako je reč o privatnom nalogu, na neki način, snimak su videli zaposleni u školi, piše Njujork post.

Odmah potom nastavnicu, koja ujedno radi i kao instruktor pol densa u jednom studiju, zatekla je vest o suspenziji. I to baš u trenutku kada se pripremala za novu školsku godinu.

– Radila sam naporno kako bih omogućila mojim ćerkama bolji život, a ugrožena sam samo zbog toga što sam radila ono što obožavam – kazala je razočarana nastavnica.

Mejsonova je objasnila da ju je škola suspendovala zbog “kršenja politike u kojoj zaposleni moraju da budu uzorni modeli, odgovorni za njihovo javno ponašanje… čak i kada ne rade svoj posao kao zaposleni u školskom sistemu”.

Školski odbor je izjavio da je Kendis suspendovana, te samim tim ne dobija platu, a ova odluka će trajati sve dok se ne završi istraga, ali nisu otkrili više detalja.

Kendis je inače samohrana majka dvoje dece koja je godinama radila na svom obrazovanju te ima čak nekoliko diploma i sertifikata – iz oblasti psihologije, engleskog jezika, flebotomije.

Ona je svetskim medijima objasnila da uživa u pol densu i da joj plesanje na šipci pomaže da ostane u dobroj formi.

– Nikada se nisam stidela da igram na šipci. To je umetnost za mene i u tome ne vidim ništa negativno – zaključila je ona.