NEVEROVATNA PLJAČKA NA KARABURMI: Kao na filmu uleteli su kolima u menjačnicu a onda su uradili OVO

Policija
sxc.hu

Menjačnica u tržnom centru “Karaburma” opljačkana je u noći između nedelje i ponedeljka i to na nesvakidašnje bahat način - razbojnici su automobilom probili staklena vrata na ulazu u centar, nakon čega su iz prostorija menjačnice ukrali sef sa novcem.

 

Kako navode u “Karaburmi”, pljačka se dogodila oko tri sata posle ponoći, a za počiniocima dela se još uvek traga.

 
– Novac je ukraden iz menjačnice “Marija Nata”, a obezbeđenje je preduzelo sve potrebne radnje i obavestilo policiju. Potom je izvršen uviđaj i pokrenut odgovarajući postupak, a istražne radnje su u toku. Šoping centar je, nakon ovog nemilog događaja neometano nastavio sa radom – izjavili su predstavnici TC “Karaburma”.

Kako nezvanično saznajemo, pretpostavka je da se radi o dobro isplaniranoj akciji, jer su lopovi lukavo sačekali noć posle vikenda kada radnici pazar ostavljaju na poslu, dok se radnim danima po zatvaranju objekta novac nosi na uplatu.

Prve informacije govore da se u sefu koji su razbojnici izvukli sajlom prikačenom za kuku automobila nalazilo oko 20.000 evra, a još uvek nema preciznih podataka o tome koliki je obim materijalne štete nanete objektu.